Loading...

Ontwerpen Sprinkler voor Engineer

Het ontwerpen van een volledige sprinklerinstallatie is uitdagend en soms ingewikkeld. Tijdens de opleiding Engineer Sprinklertechniek is er vaak behoefte aan een extra module ontwerpen. Deze module is ontworpen om je extra te laten oefenen met ontwerpoefeningen. We gaan dieper in op een aantal uitzonderingen en geven extra tips over waar je goed op moet letten tijdens het ontwerpen van een sprinklerinstallatie.

Inhoud

Het eerste onderdeel van de lesdag is een stuk herhaling van de ontwerpregels die je tijdens de opleiding voor Junior Engineer Sprinklertechniek hebt geleerd. Vervolgens krijg je een aantal bouwtekeningen en een UPD uitgereikt. Je gaat een volledige sprinklerinstallatie ontwerpen met dit UPD. In deze ontwerpoefening komen alle belangrijke ontwerpaspecten aan bod.

Voor wie?

Deze module is geschikt voor iedereen die nog extra wil oefenen voor het deelexamen Ontwerpen van Engineer Sprinklertechniek. Daarnaast is de module ook geschikt om te volgen als de regels van ontwerpen voor Junior Engineer Sprinkler zijn weggezakt.

Vooropleiding

Om deze module goed te kunnen volgen, moet je de opleiding tot Junior Engineer Sprinkler goed hebben afgerond. Daarnaast is de module het meest geschikt voor deelnemers die al zijn begonnen met de opleiding tot Engineer Sprinklertechniek. De module is ook geschikt voor mensen die een herexamen voor het deelexamen Ontwerpen voor Engineer moeten doen.

Order
Inschrijven
Kalender
Herexamen
Nieuwsbrief

Aankomend