Loading...

360°-scanapparaat

Documenteert schade virtueel, ten alle tijden toegankelijk, volledig objectief.

Ontdek een geavanceerde oplossing die je helpt bij het volledig vastleggen van schade en objecten, terwijl je tijd en moeite bespaart. Met het 360°-scanapparaat geniet je van diverse voordelen die de manier waarop wij brandonderzoek doen transformeren.

Er zijn vele partijen betrokken bij complexe (brand)schadegevallen zoals de verzekeraar, het saneringsbedrijf, de brandonderzoeker maar zeker ook de verzekerde zelf. Iedereen kan profiteren van ons 360°-scanapparaat doordat de beelden objectief zijn, en contactloos te raadplegen zijn. Daardoor kan er snel worden begonnen met de bergingswerkzaamheden zodat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Hoe werkt het?

  • Met behulp van onze geavanceerde technologie kunnen we de schadelocatie in een 360-gradenweergave vastleggen, waarbij elk detail zorgvuldig wordt gedocumenteerd. Hierdoor krijg je een volledig inzicht in de situatie.
  • Een opmerkelijke functie is de mogelijkheid om virtueel door de ruimte te bewegen, waardoor kostbare reistijd wordt bespaard.
  • Met de meetmodus kun je direct oppervlaktes en afstanden meten. Bovendien stellen we gedetailleerde plattegronden per verdieping ter beschikking, waardoor je een volledig overzicht krijgt van de ruimte en de indeling.
  • Het toevoegen van notities en instructies is eenvoudig en handig. Belangrijke opmerkingen en aanwijzingen kunnen rechtstreeks in het systeem worden ingevoerd, zodat alle betrokkenen volledig op de hoogte zijn.
  • Ons systeem minimaliseert tevens de noodzaak van reizen naar de locatie, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en efficiëntie.
  • Last but not least bieden we de mogelijkheid om foto's te genereren met een hoge afdrukkwaliteit van 4K, wat zorgt voor gedetailleerde en indrukwekkende visuele documentatie die van onschatbare waarde is voor professionals.

Toepassingen en Relevantie

Onze oplossing is niet alleen relevant voor verzekeraars, maar ook voor de acceptatieafdeling, de schadeafdeling, experts en VVE/Vastgoedbeheerders en Woningcorporaties. Of je nu verzekerde objecten in kaart wilt brengen, schade volledig wilt documenteren, reisbewegingen wilt beperken of een transparante basis voor besluitvorming wilt hebben, ons systeem biedt de nodige ondersteuning.