Loading...

Subsidiemogelijkheden

WijTechniek

"Wij dagen vakmensen in de technische installatiebranche uit om hun talenten te ontdekken en te versterken. Dit kan door middel van scholing, zoals een opleiding, training, workshop of cursus. Om het zetten van die volgende stap aan te moedigen, bieden wij een aantal subsidies voor de werkgever maar ook de werknemer."  

www.wij-techniek.nl

A+O Metalektro - Opleidingsfonds metalektro

Op zoek naar een vergoeding voor een opleiding voor uw (nieuwe) medewerker, stageplaats, (sociaal) innovatietraject of voor het in dienst nemen van iemand met een arbeidsbeperking? A+O Metalektro heeft voor u alle vergoedingen helder op een rijtje gezet.  

www.ao-metalektro.nl

O&O-fondsen - Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen

Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen dragen financieel bij aan de scholing van werknemers in hun branche. Werkgevers kunnen een beroep doen op de middelen die de O&O-fondsen beheren. Sommige O&O-fondsen bieden zelf cursussen aan of ontwikkelen scholingsprojecten voor de branche. Alle O&O-fondsen hebben loopbaanadviseurs in dienst, die kunnen helpen bij scholings- en opleidingstrajecten voor uw werknemers.  

www.opleidingenberoep.nl

Leerwerkloket

Het Leerwerkloket biedt onafhankelijk advies over leren en werken. Voor iedereen: werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten én werkgevers.  

www.lerenenwerken.nl

Subsidiecalculator

Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kunt u mogelijk in aanmerking komen voor aantrekkelijke financiële voordelen. Deze online subsidiecalculator presenteert regelingen en subsidies voor een nieuwe medewerker of recent in dienst getreden. Naast de hoogte van de bedragen geeft de calculator achtergrondinformatie over de subsidies en regelingen en de te ondernemen acties.  

www.subsidiecalculator.nl