Loading...

2e Interventieploeglid - Blusschuim bij gasbranden

Deze cursus is speciaal gemaakt voor mensen die deel uitmaken van een 2e interventieploeg. Deze ploegen hebben toegang tot 2e interventiemateriaal dat blusschuimen gebruikt.

Dit is een aanvullende module op de Basisopleiding tot 2e interventieploeglid.

Wat ga je leren

In de theoretische module leer je over de essentiële concepten met betrekking tot blusschuimen. Deze kennis legt de basis voor het praktische gedeelte.

De praktijkmodule omvat een reeks oefeningen met diverse blusmiddelen. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen met het gebruik van blusschuimen. Daarnaast worden specifieke oefeningen uitgevoerd waarbij je leert hoe je effectief gasbranden kunt bestrijden.

De training wordt afgerond met uitdagende oefenscenario's. Hierbij pas je zowel je theoretische kennis als praktische vaardigheden toe in realistische situaties, waardoor je optimaal voorbereid bent om in te grijpen wanneer dat nodig is.

Vooropleiding

Deelnemers dienen een certificaat van een opleiding Basisopleiding voor 2e Interventieploeglid en van een opleiding Basisopleiding Autonome Adembescherming te kunnen voorleggen.

Order
Kalender
Herexamen
Nieuwsbrief
  • Momenteel is er geen opleiding gepland. Wilt u op de hoogte gehouden worden, laat hier uw gegevens achter