Loading...

Sprinklertechniek - gevorderd - theorie

De opleiding Sprinklertechniek - gevorderd - Theorie is de derde in een reeks van vier modules. De vier modules samen leiden u op voor het examen tot Expert Sprinklertechniek uit het BOSEC-certificatieschema. Dit examen wordt afgenomen door een onafhankelijke instelling.

Inhoud

Tijdens de eerste lesdag wordt er gestart met een introductie, waarbij onderwerpen zoals eindtermen, examens en andere relevante informatie worden besproken. Vervolgens wordt het ontwerpen van sprinklerinstallaties behandeld, gevolgd door praktijkoefeningen met betrekking tot ontwerpen.

Op de tweede lesdag worden oefenvragen behandeld, gevolgd door verdere praktijkoefeningen met betrekking tot ontwerpen.

Tijdens de derde lesdag wordt de focus gelegd op hydraulische berekeningen voor tabelleninstallaties. Hierbij worden praktijkoefeningen uitgevoerd om het hydraulisch rekenen te oefenen.

Op de vierde en laatste lesdag worden praktijkoefeningen met betrekking tot hydraulisch rekenen voortgezet. Daarna wordt de lesstof samengevat.

Voor wie

De opleiding Sprinklertechniek - Basis - ontwerpen is bedoeld voor mensen die zich beroepsmatig bezighouden met sprinklerinstallaties, zoals aankomende sprinklertechnici, preventisten werkzaam bij bijvoorbeeld de brandweer, adviseurs, tekenaars en projectleiders. Wie deze opleiding volgt leert de basis voor het ontwerpen van eenvoudige sprinklerinstallaties.

Vooropleiding

Voor het volgen van de opleiding is minimaal een diploma van een hogere technische opleiding vereist en kennis op het niveau van Sprinklertechniek – basis – ontwerpen.

Benodigdheiden

Tijdens de opleiding maken we gebruik van de EN14962. Deze norm dient meegenomen te worden door de deelnemer.

Examen

Aan het einde van de driedaagse opleiding Sprinklertechniek - gevorderd – theorie volgt het examen. Na voldoende resultaten voor alle onderdelen ontvang je het diploma/certificaat “Sprinklertechniek – gevorderd- theorie”.

Order
Inschrijven
Kalender
Herexamen
Nieuwsbrief

Aankomend