Loading...

Projecteringsdeskundige BMI - Examentraining Compleet

Doel van de opleiding

Aansluitend aan de opleiding tot Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties kan de Examentraining Compleet worden gevolgd. In deze twee lesdagen krijg je de kans om proefexamens voor projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties te oefenen. Door het volgen van de Examentraining Compleet ga je goed voorbereid en zelfverzekerd het examen in.

Examentraining Compleet

Het examen voor de opleiding Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties bestaat uit drie onderdelen.

  1. Meerkeuzevragen

Je krijgt meerdere meerkeuzeproefexamens waarmee je kunt oefenen. De docent helpt je met het uitleggen van de vragen waar je nog wat meer moeite mee had. Het examen bestaat uit 60 meerkeuzevragen waar je 30 minuten de tijd voor hebt.

  1. Open vragen

De proefexamens van de open vragen worden klassikaal besproken. Eventuele vragen die omhoog komen worden uitgebreid behandeld. Het examen bestaat uit 15 open vragen waar je 90 minuten de tijd voor hebt.

  1. Projectopdracht

Je werkt meerdere cases uit om je projecteringsvaardigheden uit te diepen voor het examen. De projectopdrachten worden na afloop klassikaal besproken. In de discussies die ontstaan leer je van elkaar en met elkaar zodat je goed voorbereid het examen in gaat. Het examen bestaat uit 1 case waar je drie uur de tijd voor hebt.

Voor wie

Deze examentraining kan het beste worden gevolgd aansluitend aan een volledige opleiding tot Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties, maar kan ook losstaand worden gevolgd als volledige examenvoorbereiding.

Examen

Bij het boeken van deze opleiding kan je kiezen om het examen erbij te boeken. Je kunt kiezen uit drie exameninstellingen:

  • Certoplan
  • ExamenBureau Installatietechniek
  • ISAC
Order
Inschrijven
Kalender
Herexamen
Nieuwsbrief

Aankomend