Loading...

Op 27 september, 4, 11 oktober, 1, 8 en 15 november 2018 vindt de opleiding Safety manager plaats te Amersfoort (Regardz Meeting Center Eenhoorn). In verband met onze bijdrage als docent mogen wij relaties uit ons netwerk een korting aanbieden van €400,- op de deelnamekosten.

Jaarlijks vinden er in Nederland ruim 320.000 ongevallen plaats op het werk. Niet zelden vallen er dodelijke slachtoffers. Om te zorgen dat ongevallen in uw organisatie uitblijven, zijn maatregelen nodig. Daarvoor moet u dan wel eerst de risico's kennen en weten hoe u deze risico's kunt voorkomen of beperken. Een arbeidsongeval kost uw organisatie gemiddeld €5000,- aan productieverlies, zorgkosten, werkgeversaansprakelijkheid, vervangingskosten, de kosten van loondoorbetaling en de kosten van verzuimmanagement. In totaal gaat het jaarlijks om 820 miljoen euro blijkt uit onderzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met de juiste veiligheidsmaatregelen voorkomt u ernstige ongevallen en bespaart u bovendien ook nog veel geld.

Deze opleiding verdient zichzelf ruimschoots terug!

  • Minimaliseer veiligheidsrisico's
  • Reduceer het aantal ongevallen op de werkvloer
  • Dring het ziekteverzuim terug
  • Voorkom aansprakelijkheidsclaims, boetes en imagoschade
  • Verhoog de tevredenheid, betrokkenheid en productiviteit van uw medewerkers.

Ontwikkel u zelf in 6 dagen tot Safety Manager

In 6 volledige modules legt u moeiteloos de verbanden tussen strategische veiligheidsprocessen, krijgt u inzicht in organisatie en veiligheidscultuur en leert u dit te operationaliseren door praktijkoefeningen.

Aanmelden kan eenvoudig middels deze relatie-aanmeldlink. De korting wordt direct verrekend.