Loading...

IDB Actueel

Dit najaar organiseren wij de cursus “Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties” inclusief examen nog op 3 locaties:

De cursus wordt op de laatste lesmiddag afgesloten met het examen. Binnen 3 lesdagen bent u klaar met de cursus en het examen!

In verband met de toenemende vraag naar de cursussen Installatiedeskundige en Onderhoudsdeskundige BMI in het zuiden van het land gaan we deze cursussen vanaf juni ook in Nuenen verzorgen. De cursussen zullen plaatsvinden bij het Business tot Business Congrescentrum. Zie voor alle cursusdata onze agenda.

Op 8 februari a.s. starten wij weer met de avondcursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties. In 6 lesavonden leiden wij je op tot de monteur die zelfstandig de brandmeldinstallatie kan installeren. De avond opleiding is ideaal voor iedereen die overdag geen tijd vrij kunnen maken.

De lesavonden zijn op 8, 15 en 22 februari, en vervolgens 8, 15 en 22 maart. De lestijden zijn van 19.00 – 22.00 uur.

De laatste lesavond op 22 maart wordt afgesloten met het examen, afgenomen door het ExamenBureau Installatietechniek. De volgende dag laten we je meteen weten of je het diploma hebt behaald!

Inschrijven

inschrijven kan via ons inschrijfformulier. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Opleiding Installatiedeskundige brandmeldinstallaties

Na het volgen van de opleiding hebben de deelnemers globale kennis van de grondbeginselen van brand, branduitbreiding en rookverspreiding en de beveiliging daartegen. Ze herkennen de componenten van brandmeldsystemen en weten de toepassingen daarvan. De deelnemers hebben daarnaast ook kennis van de normering op het gebied van het installeren van brandmeldinstallaties, zodat zij in staat zijn om het installatie ontwerp op een juiste wijze om te kunnen zetten in een concreet gemonteerde brandmeldinstallatie. Tot slot heeft de uiteindelijke installateur brandmeldinstallatie een uitgebreidere kennis van, en vakbekwaamheid in het installeren van een brandmeldinstallatie.

Meer informatie en brochure

Kijk voor meer informatie en voor het downloaden van de brochure op de pagina opleiding Installatiedeskundige brandmeldinstallaties.